Сега е в ГЕРБ т’ва пребоядиване. Ей го, Промяната“ –

...
 Сега е в ГЕРБ т’ва пребоядиване. Ей го, Промяната“ –
Коментари Харесай

Скандал в редиците на „Промяната“! ЗАПИС разкрива как кандидат-кмет не ще да чуе и види Кирил Петков

 

Сега е в ГЕРБ т’ва пребоядиване. Ей го, „ Промяната “ – да не мислиш, че ги одобрявам?

– Ти недей, тъй като изперкваш тука към този момент. Емил Пейчев – „ Гергьовден “!

Да. И сега, в който се целунаха с гербаджии споделих „ майната ви “.И и въпреки, че никога…

-В момента доста добре знаеш, че също в „ Продължаваме промяната “ има напрежение.

Никога не съм бил член на партия и сега не съм.

-Местните избори, мен персонално, не ме интересуват.

Мен днеска Кирил ми звънна и вика: “Кажи ми по кое време би трябвало да дойда “. Викам въобще не та желая.

-Кой?

Кирил Петков. „ Кога би трябвало да дойда? “

-Не, не, не…

Изобщо, крещя, да не си пристигнал!

-Моят съвет е „ не “.

Ама по какъв начин, брат, вика, ше дойда да та поддържа.

-Не!

Стой, крещя, в София, от там ма подкрепяй!

-Не, не, не, не!

Изобщо не ма занима’ай!

-Не!

Да, да.

-Не, просто не е добър ход това. Слушай к’о ти споделям.

Аз съм ти казвал за какво. Защо действително излизам от „ Промяната “. Излизам от „ Промяната “, тъй като през цялото време аз се отбелязах с „ Промяната “. И сега, в случай че кажа: „ Аз не съм с „ Промяната “… Най-лесната работа беше да изляза от още пет партии. Дет’ се вика, да вземеш регистрация е най-лесната работа. Обаче хората ше кажат: „ Чакай, бе. Тоя беше от „ Промяната “, пребоядиса се и ся отиде, примерно в Средна европейска класа “. Или „ …отиде в партия МИР, или отиде там в Единение и така нататък “. И затуй съм излязъл от „ Промяната “ и на хората им споделям: Нищо общо нямам с „ Промяната “, аз действително не съм член на „ Промяната “.

Представител съм на локално равнище, само че не съм член на партията. По никакъв метод! Така че в тази ситуация не са гласоподава за партията. Гласува са за мен персонално. Щот, с цел да са явиш на избори, би трябвало да имаш регистрация. И то от партия. Не можеш да излезеш без партия. Няма по какъв начин!

-Независим претендент?

Незвисим да, обаче като листа не можеш да излезеш. Аз мога да изляза като самостоятелен, само че листата трябваше да е подкрепена от партия. Ето в този момент сме 66-и номер. Листата щеше да е примерно… 52-ри номер. И хората щеше да се омотаят, да се объркат. И не, не е, не е работещ вид. Просто няма кък.

Ако записът е същински, излиза, че основателят на ПППП и досегашен министър-председател трябваше да планува, че ще пристигна миг, в който близкият му сподвижник ще се разграничи от него, защото към този момент го е правил. При това наскоро.

Глас от този запис напомня на Емил Пейчев за принадлежността му към „ Гергьовден “ и издигането му за кандидат-кмет на придвижването през 2019 година, откъдето става общински консултант, а след това се трансформира в пръв опозиционер на ГЕРБ. През лятото на 2021 година, в разгара на митингите на жълтите павета, същият афишира, че къса с Любен Дилов-син и оттук-нататък е „ квота “ на Промяната в Общинския съвет на Царево.

Пейчеви, като въплъщение на Промяната в Царево, получи висока чест да посрещне премиерското сем. Петкови на Възкресение Христово през 2022 година в храма „ Възкресение Богородично “ в кв.Василико

Емил Пейчев два пъти е издиган за депутат в листата на ПППП във Втори МИР Бургас.

За Кирил Петков и татко му Петко, Царево е идея, обич, знак на геройство, носталгия по детството – всичко, което биха дали, с цел да ги одобряват като свои на този бряг.

Семейство Петкови има къща в Лозенец, с спонтанен летен бар, с хамаци за релакс и с гледка към вълните.

Кирил Петков е създател на екогрупата „ Да запазим Корал “. Още с встъпването си в длъжността министър на стопанската система в служебното държавно управление на Стефан Янев той настоя Министерски съвет да разгласи залива „ Корал “ за територия с природосъобразен метод на живот и борбата му продължи до увенчаване с триумф, когато стана министър председател.

От тези локални избори нататък обаче Кирил Петков би трябвало да е наясно, че е дипломиран като личност нон грата пред популацията на  община Царево.

Коалиция „ ПП-ДБ “ издигна за кандидат-кмет на община Царево в актуалната предизборна акция Емил Пейчев.

blitz.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР